Julegaver byttes til og med d. 24. januar 2023

Handelsbetingelser

Kontakt oplysninger:

Kila Jewels Copenhagen
Kompagnistræde 21, kælderen
1208 København K
Telefon +45 3315 3003
info@kilajewelscph.dk

CVR.NR: 33214375
Konto:  Reg: 7436 Konto: 1106771

Bestilling:
Alle priser på websitet er angivet med moms og alle danske afgifter, told m.m. Vi tager forbehold for pris- og taste fejl.
Hvis varerne skal sendes til et andet EU-land, skal du stadig betale dansk moms, men ikke told på grund af reglerne om varernes fri bevægelighed.

Aftale om køb:

For at du kan handle hos Kila Jewels cph, skal du i forbindelse med købet give følgende oplysninger, så vi kan gennemføre handlen og sende varerne til dig:

Navn
Adresse
Tlf.nr.
Mail adresse

Når du har sendt din bestilling og Kila Jewels cph har modtaget og godkendt den, er der indgået aftale om køb. Kila Jewels cph sender en faktura til dig pr. email, så snart vi har modtaget din bestilling og varerne er afsendt. Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på print, husk derfor at gemme den ordrebekræftelse, du modtager pr. mail.

Forbehold
Vi tager forbehold for tydelige prisfejl, samt lager status, er varen ikke på lager selvom den står som værende, kan den bestilles hjem inden for få dage og være dig i hænde inden for 5 hverdage, hvis lager haves.

Betaling:

Vi hæver først pengene, når varen er sendt eller stillet klar til afhentning.
Du kan betale med følgende betalingsmidler:

 • VISA Dankort
 • Danske Euro/MasterCard 
 • Udenlandske EURO/MasterCard 
 • VISA
 • Mobile Pay
 • Anyday

  Med Anyday kan du betale over 4 måneder. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales over de følgende 3 måneder. Vælg blot Anyday som betalingsmetode. Har du ikke en Anyday-konto i forvejen bliver du ledt hen til godkendelse og oprettelse, før du kan færdiggøre dit køb. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper.

  Sikkerhed:

  Hvis du handler med betalingskort anvender du dit kortnummer og kortets udløbsdato. Du vil aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode.
  Anvender du dit kort på nettet, og bruger du således ikke din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Der kan ikke hæves mere end det beløb, som du har accepteret ved køb.  Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Hvis du handler i en fysisk butik har du en selvrisiko på 1200kr, når dit Dankort er misbrugt ved brug af PIN-koden.
  Hos Kila Jewels cph overfører vi dine betalingsdata via en sikker SSL-forbindelse. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt i krypteret form. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata.
  Når du anvender betalingskort hos Kila Jewels cph, registrerer og gemmer vi således heller ikke hverken kort- eller konto oplysninger.

  Levering:

  Vi gør vores bedste for at få pakket og sendt varen indenfor 1-3 hverdage, vi prioritere dette meget højt. vi bruger, som udgangspunkt GLS og kan ikke stilles til ansvar, for leveringstiden, hos det enkelt fragtfirma, der benyttes.

  Levering til Danmark koster 39 dkk. inkl. Grønland og Færøerne.

  Fortrydelsesret:

  Skulle du fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag du modtager varen, Tager vi den selvfølgelig retur. Returretten kan kun udnyttes, såfremt varen er i samme stand og mængde. Hvis varen er taget i brug, kan fortrydelse ikke ske. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. Alle smykker bliver nøje undersøgt ved modtagelse såvel som afsendelse. Hvis smykket har været brugt, sendes det retur til dig, og du skal betale omkostninger hermed.

  Bemærk: For varer købt i vores fysiske butik gælder almindelige bytteregler - dvs. varen kan byttes til en anden vare og ikke returneres, varen kan byttes indenfor 30 dage ellers udstedes et tilgodebevis der gælder i 3 år.

  Du skal være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og den originale emballage skal også returneres. Forsendelsesomkostningerne forbundet hermed returneres ikke.

  ​Som kunde har du flere måder, hvorpå fortrydelsesretten kan udnyttes. Hvis du fortryder dit køb, inden vi har sendt varen, annulleres ordren nemmest ved, at du sender en email med ordrenummer samt personoplysninger, så vil vi hurtigst muligt slette ordren.

  Når du returnerer varen, bedes du oplyse ordrenummer samt kontonummer, hvortil pengene skal overføres - for hurtig ekspedition.
  Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank, når varen er returneret og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, overføres beløbet til det medsendte kontonummer.
  Sendt venligst ikke varer pr. efterkrav da disse afvises ved modtagelse.

  Reklamationsret:

  Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc. Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

  Vi anbefaler

  Pas godt på dine smykker, undlad derfor at bade og sove med dine smykker på, undgå al kontakt med parfume, creme etc. på smykkerne.

  Vær opmærksom på at nogen ædelsten ikke tåler vand og kan blive skadet eller misfarvet, det gælder Rav, Perler, Koraler og Opaler.

  Hold dine smykker pæne ved at opbevar dem enkeltvis i små lynlåsposer og luk dem helt tæt så luften ikke kan komme ind og oxider smykket. 

                            

  Klageadgang:

  Hos Kila Jewels Copenhagen gør vi meget ud af, at kunden er i centrum og får den bedst mulige kundeservice. Beklageligvis kan der ske misforståelser så du, som kunde, ikke føler at du har fået en god service.

  Hvis det skulle ske, ser vi gerne at du skriver til os derom på info@kilajewelscph.dk. Nedenfor har vi indsat, som loven foreskriver det, et link hvor man som kunde kan indgives en klage til klageportalen for Nævnenes Hus. Vi håber dog, at du, som kunde, vil indgå i dialog med os om en evt. klage, inden den indgives.

  For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til klageportalen for Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til klageportalen for Nævnenes Hus via kpo.naevneneshus.dk.

  Fra d. 15. februar 2016 kan EU-Kommissionens online klageportal også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@kilajewelscph.dk.